Γιατί να κάνω Ρεφλεξολογία

Άλλη μια θεραπευτική τέχνη, η Ρεφλεξολογία αποτελεί μια εξαιρετικά χαλαρωτική αλλά και αποτελεσματική θεραπεία σε πόνους, δυσλειτουργίες οργάνων, ενδυναμώνει τον οργανισμό, βοηθάει στην αποτοξίνωση, στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και δημιουργεί ευεξία και τόνωση.

Shiatsu και Ρεφλεξολογία μαζί!!

Χρησιμοποιώ τη Ρεφλεξολογία συμπληρωματικά με το Shiatsu και ενδυναμώνω τη θεραπεία, δουλεύοντας κυρίως στις πατούσες. Οι δέκτες βιώνουν βαθειά χαλάρωση, άμεση ανακούφιση από τους πόνους χωρίς να έρχομαι σε επαφή με το σημείο πόνου, που συχνά βρίσκεται σε φλεγμονή οπότε και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, αφού στην Ρεφλεξολογία δουλεύουμε με απομακρυσμένα, αντανακλαστικά σημεία. Αυτό κάνει τη Ρεφλεξολογία μια εξαιρετικά ασφαλής θεραπεία.

Όλοι επωφελούνται από την Ρεφλεξολογία, ακόμα και οι ευαίσθητες ομάδας, όπως έγκυες, παιδιά και ηλικιωμένοι.

Η τέχνη της Ρεφλεξολογίας

Σύμφωνα με τη θεωρία της Ρεφλεξολογίας, το ανθρώπινο σώμα αντανακλάται στα πέλματα , στις παλάμες , τα αυτιά. Έχουμε δηλαδή στο πέλμα μια μικρογραφία του ανθρώπινου σώματος . Διεγείροντας συστηματικά αυτά τα σημεία με ειδικές πιέσεις και χειρισμούς, προκαλείται έντονο αντανακλαστικό ερέθισμα σε αντίστοιχο όργανο, αδένα ή περιοχή του σώματος.

Μια θεραπεία που την κάνεις και μόνος σου

Το εκπληκτικό με την Ρεφλεξολογία είναι ότι μπορεί ο καθένας να την εφαρμόσει στον εαυτό του ή στους άλλους. Αρκεί να διαθέσεις λίγο χρόνο και να μελετήσεις το χάρτη και να πειραματιστείς.

Δίνω στους ασθενείς μου σημεία στα πέλματα που τους ανακουφίζουν από πόνους και ενοχλήσεις και κάνουν μόνοι τους μάλαξη όποτε νιώθουν ενόχληση ή όποτε θέλουν απλά να χαλαρώσουν, να γειωθούν και να συνδεθούν με το σώμα τους.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *