About Γιάννα

Η ιστορία μου

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1972. Το πρώτο μου πτυχίο είναι στο Marketing Management, όπου  εργάστηκα σε διάφορες εταιρίες για 16 χρόνια. Το 2005 κατάλαβα ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω μονοπάτι και ξεκίνησα τις σπουδές μου με την 3ετή Επαγγελματική Εκπαίδευση Shiatsu  και την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.
Απο τότε εμπολουτίζω συνεχώς τις γώσεις μου με επιπλέον θεραπευτικές τέχνες, όπως Βελονισμός, Διατροφή, Βότανα, Ρεφλεξολογία, κ.α. και εμβαθύνω στο Shiatsu με σεμινάρια από Διεθνείς Δασκάλους.

Το 2010 ολοκλήρωσα τις σπουδές Βελονισμού στην Ακαδημία και παρακολούθησα στο Πεκίνo, Κίνα ένα προχωρημένο σεμινάριο Βελονισμού με Θεωρία  και Πρακτική Εξάσκηση σε νοσοκομεία.
Από το 2007 προσφέρω ολιστικές θεραπείες με βάση το Shiatsu, συνδιάζοντας τις γνώσεις μου στο Βελονισμό, Διατροφή, Βότανα, Ρεφλεξολογία, Θεραπευτικές Ασκήσεις και Διαλογισμό- Αναπνοές, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου.
Διδάσκω την Επαγγελματική Εκπαίδευση Shiatsu στην 
Ακαδημία από το 2010 και παράλληλα διοργανώνω σεμινάρια και workshops με απλές θεραπευτικές τεχνικές και συμβουλές για καλύτερη υγεία. Είμαι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Shiatsu (μέλος της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Shiatsu) και μητέρα 3 αγοριών.

Τι λένε για εμένα

Σιάτσου: η τεχνική που ηρεμεί και θεραπεύει το σώμα και την ψυχή, ξαναβρίσκεις τις ισορροπίες σου και νιώθεις όμορφα, γαλήνια και ξανά δυνατός!
Γιάννα: ένας υπέροχος άνθρωπος με μαγικά χέρια, όμορφη καρδιά, που πιστεύει σε αυτό που κάνει, διαβάζει την ψυχή των ανθρώπων και βοηθάει σημαντικά.

Γωγώ Βασιλείου,    Θεραπευόμενη

H Γιάννα είναι μια υπέροχη δασκάλα. Μεταδίδει με πολύ πρακτικό και ουσιαστικό τρόπο όλες τις γνώσεις που έχει, μοιράζεται ό,τι γνώση λαμβάνει και προσπαθεί με όλους τους τρόπους να συνεχίσει να μας εκπαιδεύει και να μας προσφέρει απλόχερα τις εμπειρίες της και μετά το πέρας των μαθημάτων.

Έλενα Τζομάκα, Μαθήτρια

I do not know what Shiatsu stands for really, but what i know is that every session feels like a recalibration, something like a re adjustment of the basic settings of my body and its energy flow. Yanna knows how to listen to the mind and the body and then gently fix things throughout a session.

Guy Krief, Patient
Το σιάτσου είναι μια τέχνη θεραπείας του ασθενή και του θεραπευτή άρα και του ανθρώπινου είδους και της Γης κάθως μας γειώνει και μας συνδέει μαζί της. Το βάθος της ολιστικής του δράσης δεν έχει όρια. Εκτείνεται και βαθαίνει όσο κανείς ασχολείται.
Η Γιάννα κάνει αυτό το μάθημα με ζωτικότητα και όρεξη. Ενθαρρύνει, καθοδηγεί και μεταδίδει τη γνώση του σιάτσου με καρδιά και αληθινό ενδιαφέρον.

Χρήστος Δεδεμάδης, Μαθητής

H Γιάννα είναι γεννημένη θεραπεύτρια, φροντίζει και νοιάζεται, αυτά είναι τα δύο βασικά της χαρακτηριστικά.

Η θεραπεία μου με τη Γιάννα έχει αποτέλεσμα απτό για μένα. Ως θεραπεύτρια ακούει τις ανάγκες του σώματός μου και με τις διάφορες μεθόδους που χρησιμοποιεί βοηθάει το σώμα μου να βρίσκει ανακούφιση και να θυμάται για καιρό τη βοήθεια αυτή.

Καλλιόπη Χαραλάμπους,       Θεραπευόμενη  

Το σιάτσου θεωρώ ότι είναι μια τεχνική εναλλακτικής θεραπείας που προσφέρει τεράστια οφέλη στον οργανισμό. Αξίζει λοιπόν να το δοκιμάσει ο καθένας και σύντομα θα αισθανθεί τη διαφορά στον εαυτό του.

Το δοκίμασα και εγώ πριν καιρό με την Γιάννα και τώρα δεν την αλλάζω με τίποτα.Κάνει πολύ καλά η δουλειά της και βρίσκεται κοντά σε ότι με απασχολεί.

Δημήτρης Δαούτης,    Θεραπευόμενος

Τι μπορώ να κάνω για εσάς?

Ελάτε να συζητήσουμε και να καταγράψουμε αναλυτικό ιστορικό, προκειμένου να επιλέξουμε μαζί τον καλύτερο συνδιασμό θεραπειών για εσάς.

Shiatsu

Ήπια τεχνική πιέσων και διατάσεων, κατάλληλη για μυοσκελετικούς πόνους, πεπτικά προβλήματα,  διαχείριση stress, δυσκολίες στον ύπνο, κούραση και πολλά άλλα.   Περισσότερα

Βελονισμός

Βελονισμός με βάση την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, για εξισορρόπηση του οργανισμού προκειμένου να αντιμετωπίσει  δυσλειτουργίες εσωτερικών οργάνων, πόνους, χρόνιες παθήσεις, τόνωση ανοσοποιητικού συστήματος και πολλά άλλα.  Περισσότερα 

Συμβουλές Διατροφής

“Η ασθένεια ξεκινάει από το στομάχι” λέει ο δάσκαλός μας ο Αλέξανδρος Τηλικίδης και ο μεγάλος Δάσκαλος Ιπποκράτης λέει “Το φάρμακό σας ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει το φάρμακό σας”. Συνεπώς δεν υπάρχει θεραπεία χωρίς σωστή διατροφή. Περισσότερα
Βότανα

Τα ελληνικά βότανα έχουν άπειρες θεραπευτικές ιδιότητες, είναι εύκολο να τα βρούμε, εύγεστα και τα αφομοιώνουμε καλύτερα. Γιατί να μην τα χρησιμοποιύμε για την υγεία μας;  Περισσότερα