Εισαγωγικό σεμινάριο Shiatsu

Στην σημερινή εποχή έχουμε όλο και περισσότερο ανάγκη να βρούμε διαφορετικούς μη επεμβατικούς και πιο οικονομικούς τρόπους θεραπείας, ώστε να μπορούμε ακόμα και μόνοι μας να προλαμβάνουμε, αλλά και να ανακουφίζουμε τον εαυτό μας και τους οικείους μας από ενοχλήσεις, όπως πονοκέφαλοι, μυοσκελετικοί πόνοι, ανησυχία, άγχος, αϋπνία, κ.λ.π.

Επιπλέον την εποχή αυτή, που αναζητούμε νέους επαγγελματικούς ορίζοντες, η εκπαίδευση στο shiatsu αποτελεί έναν επαγγελματικό προσανατολισμό που εξασφαλίζει αυτονομία, ευελιξία, δυνατότητα ποικίλλων συνεργασιών, κοινωνική προσφορά μέσω της προώθησης της υγείας και της αρμονίας και ένα ανεξάντλητο πεδίο εμβάθυνσης στη γνώση της θεραπείας.

Για αυτούς τους λόγους πιστεύω ότι όλοι μπορούν να ωφεληθούν από το Εισαγωγικό σεμινάριο Shiatsu που γίνεται σ’ενα Σαββατοκύριακο. Είναι σύντομο, περιεκτικό και κυρίως χρήσιμο.

Περιεχόμενα σεμιναρίου

Απευθύνεται σε αρχάριους που επιθυμούν να μάθουν όλες τις βασικές αρχές και τεχνικές του shiatsu στο σώμα, ώστε να μπορούν να επαναφέρουν σε ισορροπία δέκτες με απλά προβλήματα υγείας, όπως πονοκέφαλοι, πόνοι μέσης, πλάτης, αυχένα, άγχος, κ.α. Επίσης απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να το συνδυάσουν με άλλες μεθόδους, όπως ρεφλεξολογία, φυσικοθεραπεία, βελονισμό, μασάζ, αισθητική, κ.λ.π.

  • Ιστορία και βασικές αρχές του Zen Shiatsu: στάση σώματος, χρήση βάρους σώματος, κάθετη σταθερή πίεση, κ.α.
  • Σε ποιες περιπτώσεις βοηθάει το shiatsu και αντενδείξεις
  • Βασικές αρχές της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής: Qi, Yin – Yang, 5 στοιχεία, εσωτερικά όργανα
  • Μεσημβρινοί και βασικά σημεία : πορεία μεσημβρινών, ιδιότητες βασικών σημείων, σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε τον κάθε μεσημβρινό
  • Βασικές τεχνικές shiatsu σε όλο το σώμα
  • Τεχνικές διατάσεων σε όλο το σώμα
  • Ασκήσεις και αναπνοές σύνδεσης με το Qi και ενδυνάμωσης του σώματος

Διάρκεια σεμιναρίου: 16 ώρες σ’ενα Σαββατοκύριακο, ώρες: 10:00-18:00

Μικρή ομάδα ατόμων από 2 έως 8 άτομα

Παρέχονται: Βεβαίωση Σπουδών, Σημειώσεις, Βίντεο με τεχνικές

Επικοινωνήστε μαζί μου για τις ημερομηνίες και άλλες πληροφορίες.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *